In de media

Op 27 april 2012 is voor het eerst in 21 jaar weer een nieuwe voetbalclub in Den Haag opgericht. En wel in stadsdeel Escamp. HVV Hercules zal zijn wedstrijden gaan spelen op het voetbalcomplex van HMSH aan de Vrederustlaan. “We willen een club van allure worden en zijn aan een groot avontuur begonnen!” aldus Reitze Winklaar en Carlos Tapias, de oprichters van HVV Hercules.

De drie oprichters van HVV Hercules (Reitze Winklaar, Carlos Tapias en Dennis Young) hebben over hun nieuwe club goed nagedacht en zijn niet over een nacht ijs gegaan. Rapporten lezen, percentages berekenen, sponsors aantrekken, statuten opstellen, een voetbaltechnisch plan maken en een financieel ‘plaatje’ samenstellen. “Alles zit heel goed in elkaar. Daarom heeft Euphony zich als hoofdsponsor aangeboden!” aldus Erik van Raam, mede-initiatiefnemer en consultant van Euphony.

“We richten ons vooral op de jeugd uit de buurt. Er is potentieel genoeg in de wijk. Zowel jongens als meisjes van alle leeftijden. We willen de kinderen leren en laten voetballen tegen hele lage contributies. En we willen ook de ouders er bij betrekken. Tijdens de trainingen van hun kinderen kunnen zij bijvoorbeeld in de kantine deelnemen aan workshops of een informatieavond.”

Meer informatie

Voorlopig heeft HVV Hercules al ruim 200 inschrijvingen van leden en beschikt de vereniging over 50 vrijwilligers. Maar er kunnen altijd meer leden en vrijwilligers bij.  “We willen de competitie starten met 23 elftallen. Alleen op zaterdag. In de selectie van ons eerste seniorenelftal lopen jongens met heel wat kwaliteit rond. HVV Hercules wordt een club met uitstraling!”

Haagse ooievaar

“Onze uiteindelijke doelstelling is het kweken van een gezonde sfeer in elk elftal,” besluiten de drie oprichters enthousiast. “We willen binnen drie jaar onafhankelijk zijn. En dat kan. We hebben niet voor niets de kleuren groen en geel en de Haagse ooievaar in ons logo verwerkt!”

Scoren met Euphony

HVV Hercules scoort met Euphony! Euphony is een grote partij in België en wil zich ook profileren in Nederland. Zij zoekt de verbinding met een aantal toonaangevende clubs in Nederland waaronder MVV, Zwolle en Willem II en nu ook op amateurniveau met de nieuwe club Hvv Hercules in Den Haag. Euphony wil graag vooruit en Hercules is trots en blij om dit A-merk te mogen presenteren als nieuwe sponsorpartner. Euphony staat bekend als een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande en aantrekkelijk geprijsde diensten op het gebied van Telecom, Internet, TV en Energie voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Euphony werkt samen met solide partners als KPN, Greenchoice en F-secure en heeft vandaag de dag ruim 1,5 miljoen diensten in portefeuille.

Met Euphony als partner kan niet alleen HVV Hercules, maar kunnen ook sponsoren, leden en supporters van de club flink besparen op de diensten die men dagelijks gebruikt. Om optimaal tegemoet te komen aan uw behoeften is een persoonlijke aanpak nodig. Euphony zorgt ervoor dat een specialist u gratis en geheel vrijblijvend komt inlichten over de verschillende besparingsmogelijkheden! Zo beschikt u altijd over een vast aanspreekpunt.

Besparen is een hot item in deze dagen van crisis, maar ook de club ondersteunen staat in een hoog vaandel zodat HVV Hercules een gezonde club is en kan blijven!